banner249

Valinin eşinden öğrencilere motivasyon

uşak valisi mehmet ufuk erden'in eşi yeşim erden, lise öğrencilerine ''sınav stresini yenme ve motivasyon'' semineri verdi.

Valinin eşinden öğrencilere motivasyon
banner240
Kişisel Gelişim Uzmanı Yeşim Erden, Atatürk Kültür Merkezi;nde düzenlenen seminerde, öğrencilerin sınav stresi nedeniyle başarısız olmasının önüne geçmeye çalıştığını belirtti. Öğrencilere pozitif düşünme ve yaşamı fark etmeye davet eden Erden, şöyle konuştu:

;;Seminerlerim sırasında hayatın içinden, yaşanmış olaylardan örnekler veriyorum. Çok daha zor şartlarda elde edilen gerçek başarı hikayelerini anlatıyorum. Genç öğrencilerimize başarıyı yakalamanın zor olmadığını, paylaşmanın zevkini ve güzelliklerini anlatmaya çalışıyorum. Seminerlerimde şunu gözlemliyor ve çok mutlu oluyorum.

Öğrencilerimiz çok zeki, hepsi pırıl pırıl. Onların merakları, bilgi ve potansiyelleri gözlerinden okunuyor. Biraz harekete geçirilmeye ihtiyaçları var gibi. Bunun için de önce kendilerine inanmaları gerekiyor. Biz sadece onları motive etmeye çalışıyoruz. Bunu da hep birlikte başaracağımıza inanıyorum.;; Erden, yaklaşık 1 ayda düzenlediği seminere 27 liseden yaklaşık 2 bin 500 öğrencinin katıldığını ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER