banner249

Validen sorumsuz piknikçilere yasak!

Honaz’da bulunan Saklıgöl piknik alanının pislik içindeki rezalet görüntünün yayınlanmasının ardından Vali Ahmet Altıparmak harekete geçerek “Kameralarla, çöpünü toplamayanlar belirlenerek piknik alanlarına girişleri yasaklanacaktır.

Validen sorumsuz piknikçilere yasak!
banner240

Bu da çözüm olmazsa alan insan girişine yasaklanacaktır” dedi. Yukarı Dağdere Mahallesi yakınlarında bulunan Saklıgöl  piknik alanı vatandaşların çöplerini ormanlık alana bırakması nedeniyle pislik içinde. Daha önce benzer görüntüler yaşanmış ve bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi harekete geçerek bölgeyi temizlemiş halkın kullanımına sunmuştu.

Piknikçiler tarafından hunharca kullanılmaya devam eden piknik alanı tekrar çöp yığınları ve bakımsızlıkla karşı karşıya kaldı. Bunun üzerine Vali Ahmet Altıparmak sosyal medyada yaptığı açıklamayla bölgede çöpünü toplamayanların ve etrafı kirletenlerin kameralarla belirlenerek piknik alanlarına girişinin yasaklanacağını duyurdu. Altıparmak açıklamasında “Kameralarla, çöpünü toplamayanlar belirlenerek piknik alanlarına girişleri yasaklanacaktır. Bu da çözüm olmazsa alan insan girişine yasaklanacaktır” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER