banner249

Avlanırken kendini vurdu; Amcasının kalbi buna dayanmadı!

Domuz avına giden iki arkadaştan biri tüfeğin patlaması sonucu hayatını kaybederken, yeğeninin ölüm haberini alan amca da kalp krizinden sonucu yaşamını yitirdi.

Avlanırken kendini vurdu; Amcasının kalbi buna dayanmadı!
banner240

Aydın Sultanhisar’da yaşayan Ali Karataş arkadaşı Ali K. ile birlikte çilek seralarına zarar veren domuzları engellemek için domuz avına çıktı. Otomobille karayolunun alt kısmında yer alan bölgeye giden iki arkadaştan 41 yaşındaki Ali Karataş iddiaya göre otomobilden silahını alırken silahın ateş alması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda Ali Karataş’ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken birlikte ava çıktığı arkadaşı Ali K. ise ifade vermesi için jandarma komutanlığına götürüldü.


YEĞENİNİN ÖLÜM HABERİNE DAYANAMADI!
Bu arada Ali Karataş ile aynı ad ve soyadı taşıyan 83 yaşındaki amca Ali Karataş acı haberi alınca fenalaştı. Bir süredir rahatsız olduğu öğrenilen amca Ali Karataş Adli Tıp’tan gelecek yeğenin cenazesini beklerken bir anda hayatını kaybetti. Aynı ismi taşıyan amca ve yeğenin aynı gün hayatını kaybetmesi herkesi üzdü.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2017, 14:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER