banner249

Vali Kocatepe’den Mediklinik’e özel ziyaret!

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe Özel Mediklinik Hastanesi'ni ziyaret etti. Ziyarete Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da eşlik etti.

Vali Kocatepe’den Mediklinik’e özel ziyaret!
banner240

Hastane Genel Müdürü İsmail Öksüz, Başhekim Dr. Mahmut Tekin, Halkla İlişkiler Sorumlusu Fatih Düzgören ve Başhemşire Fatma Alca ziyareti boyunca Vali Şükrü Kocatepe'ye ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz'a eşlik etti. Vali Şükrü Kocatepe, hastane ile ilgili brifing aldı. 


Kocatepe, Denizli’de ve Türkiye’de yaşanan sağlıkla ilgili gelişmeleri değerlendirerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Kocatepe ayrıca hastanenin işleyiş düzeni, hekim ve sağlık personeli kadrosu ve verilen hizmetlerle ilgili bilgiler aldı. 

Vali Kocatepe, hastanenin çeşitli birimlerinde bizzat incelemelerde bulunarak hastalar ile sohbet etti. Çocuk hastalarla yakından ilgilenen Kocatepe onlara oyuncak hediye ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Şükrü Kocatepe ziyaret sonrasında tüm Özel Mediklinik Hastanesi Yönetimine, Doktorlarına ve çalışanlarına başarı dileklerini ve teşekkürlerini sundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER