banner249

Vali Demir'den Yüz Haber'e ziyaret

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Yüz Haber’i ziyaret etti.

Vali Demir'den Yüz Haber'e ziyaret
banner240

Vali Abdülkadir Demir Yüz Haber Com’a gerçekleştirdiği ziyarette, internet medyası sayesinizde Denizli’nin sınırları aştığını dile getirirken, çalışmalarında Yüz Haber Coma ekibine başarılar diledi. 


Vali Demir, ziyaretinde Denizli’nin gündeminde yer alan konularada değindi. Yüz Haber Com imtiyaz sahibi Erol Uçkan ise Vali Demir’e yaptığı ziyaretten dolayı memnun kaldıklarını belirterek, Yüz Haber’in çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Uçkan, Yüz Haber’in Denizli’de sekiz ilde yayın yapan tek haber sitesi olduğuna dikkat çekerken, biz üç yıl önce kurulduk. Kurulurken de Denizli’nin bölgesel yöndeki haber sitesi eksikliğini fark ettik ve Ege bölgesine açıldık. Bölge halkı tarafından da ilgi ile karşılandık. Bizim bir hedefimiz var. 

Allah nasip ederse sitemizi ulusala açacağız. Merkezi Denizli’de en az 20 çalışanı ile ulusal bir haber sitesi yapmayı istiyoruz. Bu da Denizli’ye çok büyük katkı sağlayacak. Şu anda en büyük sorunumuz henüz internet medyasının basın yasasına dahil edilmeyişidir. Başbakanımıza bu konu hakkında bir dosya sunduk. Denizli’nin sesi olmaya çalışıyoruz” dedi. 

Yüz Haber Com imtiyaz sahiplerinden Bilal Kırboğa ise “Sayın Valim biz bu işi kurarken ki masa küçük bir ofis ile başladık. Ama bu yolda büyük başarıların altına imza attık. İleride de ulusal boyutta daha iyi işler başaracağımıza inanıyoruz” sözlerini kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER