banner249

Otobüsle otomobil çarpıştı

Afyonkarahisar’da otobüsle çarpışan otomobilde bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı. Kazanın ardından, kurtarma ekipleri çevrede yaklaşık yarım saat çocuk cesedi aradı.

Otobüsle otomobil çarpıştı
banner240

Edinilen bilgiye göre kaza, akşam saatlerinde Afyonkarahisar-İzmir karayolu Mavi Hastane Kavşağı'nda meydana geldi. 


Kent merkezi istikametinden gelen Bekir Ü. (30) yönetimindeki 03 UU 188 plakalı otomobil, Ahmet U. yönetimindeki özel bir firmaya ait 34 AM 0043 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile yaklaşık 10 metre sürüklendikten sonra yol kenarındaki bankete çıkan otomobilde bulunan sürücü Bekir Ü. ve otomobilde bulunan eşi Tuğba Ü. (28) yaralandı. 

Kazanın ardından olay yerine gelen Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne (AFAD) bağlı sivil savunma ekipleri tarafından sıkıştığı yerden yaklaşık 5 dakika sonra çıkarılan Tuğba Ü., 112 Acil servis ekipleri tarafından Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kadın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 KAZA YERİNDE ARANAN KÜÇÜK ÇOCUK ABLASININ YANINDA ÇIKTI 
Öte yandan kazanın ardından bir anda ortaya atılan, "Araçta çocuk da varmış" iddiaları üzerine polis ve kurtarma ekipleri teyakkuza geçerek her yerde ailenin yanında olduğu iddia edilen küçük çocuğu aramaya başladı. Aracın içini didik didik eden ekipler, küçük çocuğun altta sıkışmış olabileceği düşüncesi ile otomobilin altını da kontrol etti. 

Olay yerinde bulunan peyzaj alanındaki çam fidanlarının içine giren ekipler, yaklaşık yarım saat kazada öldüğü iddia edilen küçük çocuğu aradı. Polis ekiplerinin daha sonra ulaştığı aile üyelerinden gelen haber ise yüreklere su serpti. Öldüğü iddia edilen küçük çocuğun kaza anında araçta değil, ablasının yanında olduğu öğrenildi. 

Yaralanan Bekir Ü.'nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER