banner249

Çınar’da karanfil kadınlar için açtı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir anma programı düzenledi. Törene katılan Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan, kadınlara kırmızı karanfil verdi.

Çınar’da karanfil kadınlar için açtı!
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Delikliçınar Meydanı'nda bir anma programı düzenledi. Törene, Denizli Vali Vekili Cengiz Ata, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve çok sayıda kadın katıldı. 


Tören alanında yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan, buradaki kadınlara kırmızı karanfil dağıttı. Atatürk Anıtı'na çelenk konmasıyla başlayan tören, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, burada yaptığı konuşmada, bugünün kadınların günü olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi olarak 8 Mart'ı bir anma günü olarak benimsediklerini ifade etti.

Acıların paylaştıkça azaldığını, mutlulukların ise paylaştıkça çoğaldığını ifade eden Özen, 1857 yılında 129 kadının ölümü ile başlayan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün, acıların paylaşılacağı bir gün olduğunu düşündüklerini söyledi. 

TOPLUMSAL YAŞAMDAKİ KADIN TEMALI RESİM SERGİSİ
Bugüne kadar öldürülen tüm kadınları saygı ve rahmetle andıklarını ifade eden Özen, "Sevgili kadınlarımız yüreğinizdeki sınırsız sevgi ve sabır için hepinize teşekkür ediyorum" dedi. 

Konuşmanın ardından Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin Toplumsal Yaşamdaki Kadın Temalı Resim Yarışması Ödül Töreni ve Resim Sergisi'ne programına geçildi. Başkan Zolan ve beraberindekiler Resim Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Daha sonra cam horoz önünde fotoğraf çekinen kadınlar kendileri için hazırlanan kokteyle katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER