banner249

Üçgen Çarşısı’nın Neron’u yakalandı

Denizli’de 11 Nisan günü Üçgen Çarşısında 41 işyerini yakarak cehenneme çeviren zanlı yakalandı. Üçgen Neron’u olarak anılan zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Üçgen Çarşısı’nın Neron’u yakalandı
banner240

Hizmet Gazetesi’nden Ümit Bilgiç’in yaptığı habere göre, Üçgen Çarşısı’nda 11 Nisan günü 3 ayrı noktada meydana gelen yangının faili yakalandı. Üçgen Çarşısını cehenneme çeviren yangını Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri 12 saat süren müdahaleyle söndürmüştü. 


Yangında 41 iş yeri tamamen yanarak kül olurken, işyerlerinde de büyük çapta maddi hasar meydana gelmişti. Yaşanan yangının ardından hem itfaiye, hem de polis inceleme başlattı. Yangın yerinde bir haftalık bir çalışma yapan itfaiye ekipleri, yangının 3 ayrı nokta ta başladığını ve bunun da sabotaj olduğunu tespit etmişti.

İtfaiyenin bu raporunun ardından Denizli Emniyet Müdürlüğü, bölgede geniş çaplı bir araştırma başlattı. İşyerlerinin güvenlik kameralarından yola çıkan polis, olay gecesi bölgede dolaşan bir kişinin görüntüsüne ulaştı. Farklı işyerlerinin güvenlik kameralarıyla şahsı takip eden polis, yangını M.E isimli şüphelinin çıkarttığını tespit etti. 

ÖNCE HURDA DÜKKANINI ATEŞE VERMİŞ
Güvenlik kameralarına yakalanan şüphelinin olay gecesi saat 23:00 sıralarında Üçgen Çarşısı’na girdiği ve ilk olarak bir hurda dükkanını ateşe verdiği tespit edildi. Ardından bir bilgisayar firması dükkanına yönelen şahıs, başka bir işyerini daha ateşe vererek olay yerinden uzaklaşıyor. 

Son olarak park halinde duran bir aracı yakan M.E, alevlerin yükselmesinin ardından olay yerinden hızla uzaklaşıyor. Güvenlik kamerası görüntüleri doğrultusunda yakalanan M.E, ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yangının ardından büyük çapta maddi hasarın oluştuğu çarşıda tadilat işlemleri de başladı. İşyeri sahipleri imkanları doğrultusunda işyerlerini yeniden eski haline getirmek için çalışıyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER