banner249

Peygamberimiz için 4 bin 800 çiçek diktiler

Kırkağaç Özel Betül Eğitim Kurumu öğrencileri, 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Kutlu Doğum Haftasının” sona ermesinin ardından, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav) için öğretmen ve velilerinin katılımıyla okul bahçesine 4 bin 800 kök çiçek diktiler.

Peygamberimiz için 4 bin 800 çiçek diktiler
banner240

Okul Müdürleri Nazmi Özay ve Hikmet Günhan’ın eşliğinde diktikleri çiçeklerle okullarına muhteşem bir görünüm kazandıran öğrenciler, böylece Peygamber Efendimizin sevgisini de yüreklerine işlediler. Öğrenciler, öğretmen ve velilerle birlikte 4 bin 800 çiçeği elleriyle dikerlerken, büyük mutluluk yaşadılar. 


Okul Müdürü Nazmi Özay yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimiz, aileleriyle birlikte okul bahçemize, Efendimiz adına 4800 çiçek diktiler. Bu çiçek dikme projesiyle öğrencilerimiz Peygamberimizin sevgisini sinelerinde hissedecekler” diye konuştu. 

Düzenlenen çiçek dikim merasiminde ayrıca Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümresinin organizasyonunda lise öğrencileri “Efendimiz” konulu sergi açtılar. Öğrencilerin hazırladıkları programda Peygamber Efendimizin ahlakı bütün güzelliğiyle sergilendi. Bununla birlikte Peygamber Efendimizin isimlerinin ve sıfatlarının yazıldığı öğrencilerin hazırladığı kurabiyelerden oluşmuş kermes yapıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER