banner249

Turkuaz Mazda’ya büyük ödül

turkuaz mazda türkiye'nin 2012 “satış sonrası hizmetleri” değerlendirmesinde türkiye 1.’liğine layık görüldü.

Turkuaz Mazda’ya büyük ödül
banner240
Turkuaz Otomotiv Genel Müdür Yavuz Selim Yaşar, 4-6 Nisan 2013 tarihlerinde Gürcistan’da yapılan 2012 yılı genel değerlendirme ve bayi toplantısında ödülü Mazda Motor Logistics Europe N.V. Genel Müdürü Nurkan Yurdakul’un elinden aldı. Turkuaz Mazda almış olduğu ödüllerine bir yenisini daha eklemiş oldu.

Turkuaz otomotiv Genel Müdür Yavuz Selim Yaşar, gerçekleştirdikleri tüm faaliyetlerde önceliğin müşteri memnuniyeti olduğunu söyledi.Yaşar, Türkiye 1. Ödülü bizim için çok anlamlı. Çünkü, bu ödülü müşteri memnuniyeti puanları belirliyor. Müşteri,“satış sonrası hizmetlerinden memnunuz demiş“. Bu olgu bizim için ödüllerin en büyüğü dedi.
Ayrıca Yeni Mazda6 Modelimiz de“ Avrupa AUTO BILD 2013 Tasarım Ödülünü kazandı”
Mazda6, “Orta ve Üst Sınıf” kategorisinde en çekici araç
KODO Tasarımı, 15 Avrupa ülkesinde okuyucuları etkiledi
Mazda CX-5’ten sonra, Mazda’nın peş peşe kazandığı ikinci tasarım ödülü

AUTO BILD okuyucuları “Orta ve Üst Sınıf” kategorisinin en çekici tasarıma sahip aracı olarak yeni Mazda6’yı seçti. 15 ülkede bulunan yaklaşık 200.000 AUTO BILD dergisi okuyucusu, Avrupa’da farklı segmentlerde bulunan araçlardan hangisinin en iyi görünüme sahip olduğunu belirledi. Toplam oyun yüzde 21,3’ünü alan Mazda6, Maserati Quattroporte (yüzde 19,1) ve Mercedes E-Class’ı (yüzde 13,1) geride bırakarak AUTO BILD 2013 Tasarım Ödülünü kazandı.

Japon araç üreticisi, geçen yıl Mazda CX-5’in “SUV, Van ve Dört Çeker” kategorisinde kazandığı gibi, şimdi de bir başka aracıyla Avrupa’da peş peşe ikinci kez başarı kazandı. Mazda6 gibi, bu araç da, hareketi güzellik ve doğanın gücü ile bir araya getiren yeni “KODO – Hareketin Ruhu” tasarım dili kullanılarak yaratıldı. Bu tasarım dili geçtiğimiz günlerde, prestijli uluslararası 2013 red dot tasarım ödülünü de kazandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER