banner249

Türk Polis Teşkilatı 166. Yaşında

vali yavuz erkmen, türk polis teşkilatının 166. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla atatürk anıtı önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, emniyet ve jandar

Türk Polis Teşkilatı 166. Yaşında
banner240

Vali Yavuz Erkmen, Türk polis teşkilatının 166. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, emniyet ve jandarma teşkilatının bir bütün olarak zaman mefhumu gözetmeden fedakarca halkın hizmetine koştuğunu belirtti.
Polisten, jandarmadan kimsenin korkmaması gerektiğini ifade eden Erkmen, ;;Onlar, halkımızın emniyeti için güven unsurlarıdır. Bunlardan korkacak tek kişi vardır, o da suça karışmış veya suç işleme niyeti olan kişilerdir. Bugün Türkiye, geçmişte suçlandığı işkence ve kötü muamele gibi birtakım olaylardan arınmış olarak, refah seviyesi yüksek, hukuk ülkelerinden bir haline gelmiştir;; diye konuştu.
Denizli İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar da Türk polis teşkilatının kuruluşundan bugüne devletinin ve milletinin hizmetinde, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için fedakar çalışmalarını üstün gayretlerle sürdürdüğünü belirtti.
Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu ve Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Fuat Güney;in de katıldığı törenin ardından polis araçlarıyla geçiş töreni yapıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER