banner249

TÜMSİAD, “Şimdi daha cesuruz”

tüm sanayici ve işadamları derneği (tÜmsiad) denizli Åžubesi başkanı süleyman gedik, chp lideri kemal kılıçdaroğlu’nun iş dünyasının hükümetten korktuğu şeklindeki ifadeleri için, “iş dünyası şimdi daha cesur. korkmadan düşüncelerini söyleyebiliyor ve taleplerini rahatlıkla açıklayabiliyor” ifadelerini kullandı.

TÜMSİAD, “Şimdi daha cesuruz”
banner240
TÜMSİAD Denizli Şubesi Başkanı Süleyman Gedik ve yönetim kurulu üyeleri basın toplantısı düzenleyerek güncel konular hakkında bilgi verdi. İş dünyasının geçmiş yıllara göre daha cesur olduğunu savunan Başkan Gedik, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘İş dünyasının hükümetten korktuğu ve suskun kaldığı’ şeklindeki ifadelerine katılmadığını söyledi. Sanayicinin, devlet ve hükümetle ülke ekonomisinin kalkınması için beraber çalıştığını söyleyen Gedik, “Asıl şimdi daha cesuruz. İstediğimizi söylüyor ve taleplerimiz yerini buluyor. Korkmamızı gerektirecek hiçbir durum ve ortam yoktur” dedi.

TÜMSİAD Denizli Şubesi Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Yaşar da, iş dünyasının devletin zirvesi ve hükümetiyle istediği zaman istediği şekilde görüşebildiğini belirterek, “En ufak bir sıkıntımız olduğunda valimizle, milletvekilimizle görüşüyor ve anında çözüm buluyoruz. Taleplerimiz yerine geldikçe neden korkalım ki. Aksine daha cesuruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER