banner249

Trafik kazası ihbarından bakın ne çıktı?

muğla'da bir otomobil sürücüsünün kaza yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, bir kişinin silahla yaralandığını belirledi.

Trafik kazası ihbarından bakın ne çıktı?
banner240
155 Polis İmdat hattına gelen, ;;Trafik kazasında bir kişi yaralanmış, yaralı otomobilin içinde;; ihbarı üzerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri bölgeye gönderildi. Muğla-Denizli karayolunun 2. kilometresindeki olay yerine ulaşan polis ekipleri, Erhan Demir;i (40) 48 NV 338 plakalı otomobil ön kısmında yaralı olarak buldu. 112 Acil Servis ve polis ekiplerinin yaptığı incelemede, olayın trafik kazası değil silahla yaralama olduğu anlaşıldı.

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından sol omzundan yaralandığı anlaşılan Demir, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyata alındı. Bu arada, Muğla Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri aracın içinde bulunan tabanca, cep telefonu ve olay yerinde bulunan boş kovanları incelemek üzere emniyete götürdü.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, soruşturma kapsamında yol güzergahındaki MOBESE kameralarının da incelendiği bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER