banner249

Nazar değmesin diye meclis salonuna nazar boncuğu taktılar

denizli’nin kale ilçesinde belediye meclisinin yapıldığı salonda nazar değmemesi için nazar boncuğu takıldı.

Nazar değmesin diye meclis salonuna nazar boncuğu taktılar
banner240
29 Mart 2009 yerel seçimlerde seçilen Belediye Başkanı İsmail Yarımca ve belediye meclis üyeleri şimdiye kadar yaptığı meclis çalışmalarında yapılan oylamaların hiç muhalif oy çıkmamasıyla dikkat çekiyor. Belediye Başkanı İsmail Yarımca dahil 7 MHP’li ve 2 AKP’li meclis üyesinin bulunması, ilçeye yapılacak hizmetlerin engel teşkil etmediğini ifade etti.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, belediye meclisinin uyumlu ve istikrarlı çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getirerek “İlçemiz ve halkımız için alınan her kararda 9 kişilik meclis üyelerimizin 7’si MHP, 2’si AKP olmasıyla da sorunsuz istişareli hep birlikte ortak kararlar aldık. 2009 Nisan ayından itibaren toplam 212 meclis kararı aldık. Meclisimizde alınan kararlarda hiçbir muhalif oy yok. Bundan dolayı Meclisime nazar değmesin istiyorum. Bundan dolayı meclis salonumuza nazar boncuğu taktık.” dedi.

Belediye Başkanı Yarımca, Kale olarak yönetimde de örnek olduklarını belirterek, aynı taşın altına ellerimizi birlikte koyarak ve en önemlisi vicdanlarımız rahat olarak yerinde ve akılcı kararlarımızla mükemmel bir yönetim uyumu içinde olduğunu belirtti.

AKP’li Belediye Meclis üyelerinden Ali Rıza Gül yaptığı açıklama da 9 meclis üyesi ve Başkanımız uyum içerisinde, hakkaniyetli kararlarımızla, birbirimize destek olarak kanun ve nizamlara uygun çalıştıklarını ifade etti. Diğer Meclis üyeleri de Başkan İsmail Yarımca’ya nazar boncuğu için ve uyumlu çalışma zeminin de kendisinin büyük payı olduğunu vurgulayarak bizlerde bu güzel uyumlu çalışmamıza bu sıcak ortamımıza birazda size borçlu olduğunu altını çizerek Meclis toplantısına dualar ve tebessümle oturum açtılar.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER