banner249

Bu ili yılanlar sardı!

Yaz mevsimi serin geçmesine rağmen yılanlar korku salmaya başladı. Eskiden sadece arazide görülen yılanlar bu yıl şehir merkezleri ve yerleşim birimlerinde de ortaya çıktı.

Bu ili yılanlar sardı!
banner240

Aydın Merkezi Dalama Mahallesi’nde tavuk kümesinde yakalanarak öldürülen bir yılan görenleri şaşırttı. İki metre boyundaki yılanı öldüren Nazif Tok isimli inşaat ustası “Belgeseller hariç, canlı olarak bu kadar büyük yılanı ilk defa gördüm” dedi. Dalama Mahallesi’nde Abidin Kocabaş’a ait evde çalışan inşaat ustası Nazif Tok’un kümeste yakalayıp öldürdüğü yılan görenleri şaşırttı. 


Tavukların son günlerde tedirgin olduğunu ve kümesin kedi ve köpeklerin giremeyeceği şekilde muhafazalı olmasına rağmen civcivlerin esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmaya başladığını belirten Nazif Tok, “Tavuklar yine tedirginleşince kümeste büyük bir yılan gördüm. Yılanı tutup dışarı çıkardıktan sonra sopayla vurup öldürdüm. Şimdi bunun eşini bekliyoruz” dedi. 

Bu yıl havalar serin gitmesine rağmen yılanların geçen yıllara göre daha fazla göründüğünü belirten Ali Girgin de, özellikle Aydın’da çok fazla engerek cinsi yılan olduğunu, çok tesirli zehri olması nedeniyle arazide çalışanlar için tehlike oluşturduğunu belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER