banner249

Tıklanma rekoru kırıyor

Türk Halk Müziği'nin yeni seslerinden Ali Küçükakkaş'ın "Dağlara Yazdım Adını" isimli eseri sanal âlemde tıklanma rekorları kırıyor.

Tıklanma rekoru kırıyor
banner240

Ağustos ayında piyasaya çıkan "Anadolum" isimli albümüyle sevenleriyle buluşan genç sanatçı Ali Küçükakkaş, albümünde yer alan "Dağlara Yazdım Adını" eserine ilk klibini çekti. Aranjörlüğünü Volkan Sönmez'in yaptığı albüm büyük ilgi görürken, klibi çekilen "Dağlara Yazdım Adını" eseri sanal âlemde tıklanma rekorları kırıyor. 


1990'da Konya'da doğan sanatçı, büyük ilgi gören sözü ve müziği kendisine ait olan "Dağlara Yazdım Adını" eserinden sonra şimdi de yine kendisine ait Bebeğim ve Anadolum isimli türkülerine klip çekmeye hazırlanıyor. 

Özellikle sanal âlemde eserlerine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu söyleyen Ali Küçükakkaş, "Piyasaya çıkan Anadolum isimli albümüm çok kısa bir zaman olmasına rağmen ilgi gördü. Dağlara Yazdım Adını eserimizin ardından şimdi de Bebeğim ve Anadolum isimli eserlerimize klip çekiyoruz. Çok yakında bu kliplerimiz de sevenlerimizle buluşacak. Eserlerimize destek veren tüm sevenlerimize teşekkür ederim" dedi. 

DAĞLARA YAZDIM ADINI
Yokluğunda talan oldum
Gün misali biter oldum
Kara bulut gibi doldum
Ne olur susma 

Dağlara yazdım adını
Yüreğim aşktan yaralı
Aşkından başım belalı 
Sevdiğim benim 

Vuslata hasret geceler 
Derdine düşmüş heceler 
Aşktan öte içim geçer 
Ne olur susma

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER