banner249

Termal suları serada da kullanacağız

Ak Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Mehmet Ali Yılmaz, bölgenin gelişmesi ve kalkınmasını birlikte gerçekleştireceklerini belirterek, “Bölgemizdeki tarımsal ürünlere, termal sularımızın katkısı ile seracılık, sebze fidesi yetiştirilmesi gibi yeni istihdamlar oluşturacağız” dedi.

Termal suları serada da kullanacağız
banner240

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Avukat Mehmet Ali Yılmaz, Akköy Belediye Başkanı Abdullah Kılbıyık’ı makamında ziyaret etti. Tarım bölgesi olan Pamukkale Havzasında, termal sulardan da faydalanacaklarını belirterek “Sarayköy İlçemizde faaliyetini arttıran termal su ile yapılan seracılık modelini tarım bölgemiz olan bu topraklarda da yapacağız. Akköy bölgemiz ve Pamukkale Havzasında bu değerli termal sularımızı tarımla daha fazla buluşturmak istiyoruz. 


Seracılık ile sebze fideleri başta olmak üzere ürün yelpazemizi de genişleteceğiz. Bu konuda belediye olarak gerekli kurs ve istihdamı oluşturma projelerimizi hayata geçirip hem iş imkanları, hem çeşitli ürünler ile pazar piyasamızı arttıracağız. Kültür şehri olma yolundaki projelerimiz ile bu ürünlerimizi daha çok tanıtacak ve bölgemize kazançları arttıracağız. Bölge halkımızın ürünlerini önce Denizli bölgemiz başta olmak üzere zamanla tüm dünyaya ihracat olarak göndermenin çabası içinde olacağız” dedi. 

Akköy Belediye Başkanı Abdullah Kılbıyık ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER