banner249

Teraspark bir ilke daha imza attı!

Teraspark, AVM lerin sadece alışveriş merkezi değil, aynı zaman da farklı süprizlerin, farklı eğlencelerin ve görsel showların sergilendiği bir sosyal yaşam alanı olması gerektiği iddiasına devam ediyor.

Teraspark bir ilke daha imza attı!
banner240

Bunun için 3 ayrı günde 3 farklı etkinlik ile ziyaretçelerini şaşırtacak olan Teraspark ta, bugün Pamukkale Üniversitesi Müzik Bölümü öğrencilerinden oluşan Çok Sesli Müzik Korosu önderliğin de, farklı şehirlerden ve farklı ülkelerden gelen müzik bölümü öğrencileri, hiç bir enstürman kullanmadan çıplak sesleri ile AVM ziyaretçilerinin dolaştığı alanlarda enfes bir müzik ziyafeti sunacaklar. 


Saat 20.30 da flash mob gerçekleşecek olan müzik dinletisi şaşırtıcı bir show’a dönüşecek. Yarın ise Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Can, AVM nin doğal ortamın da, hiç bir stüdyo kurulmadan enfes bir Gelin / Damat çekimi gerçekleştirecek. Saat 13.30 itibari ile başlayacak olan çekimde, gelin ve damat AVM nin heryerinde ve ziyaretçilerin arasında fotoğraf makinesine mutluluk pozları verecek. 

Pazar günü ise Anneler Günü Kutlamaları etkinliği yapılacak. Teraspark bu iki gün de anneleri ve annelerine hediye alan ziyaretçilerini hediyeye boğacak. 75 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, Teraspark ın süpriz hediyelerinden kazanmaya hak kazanacak. Aynı zamanda bu iki günde, minik ziyaretçilerimiz, özel tasarlanmış, çerçevenin içinde anneleri ile en güzel pozlarını verecekler. 

Teraspark ın facebook sayfasında yayınlanacak olan bu fotoğraflarla beğeni rekoru kıracak olan ziyaretçilerimiz geriye kalıcı bir anı bırakmanın da zevkine varmış olacaklar. Teraspark AVM; kaliteli, enerjik, ekonomik sloganıyla düzenlediği etkinliklerle, ses getirmeye devam ediyor olacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER