banner249

Tavas’lılar yağmur duasına çıktılar

Uzun zamandan beri yağışların olmamasından dolayı, Tavas ve mahallerinde eş zamanlı olarak 3 gün boyunca yağmur duaları gerçekleştirildi.

Tavas’lılar yağmur duasına çıktılar
banner240

Merkez ve mahallerinde yaşayan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yağmur dualarında, İlçe Müftüsü ve imam-hatiplerin okuduğu Kuran-ı Kerim ve vaazların ardından eller semaya açılarak dualar edildi. Cenab-ı Haktan hayırlı rahmet ve bereket dilendi.

Tavas Belediyesi’nin de destek verdiği yağmur dualarında vatandaşlar el birliği ve gönül birliğiyle yardımlaşmanın ve dayanışmanın bereketini görerek yaşadılar.

Rabbim Suya Hasret Olan Toprağı, Rahmetiyle Doldursun

Kuraklık sebebiyle organize bir şekilde düzenlenen yağmur dualarına katılan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Uzun zamandan beri ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de kuraklık yaşanmaktadır. Bizler ilçenin idarecileri olarak ön ayak olup yağmur dualarımızı birlik içerisinde eşzamanlı olarak merkez ve mahallerimizde gerçekleştirdik. Katılımların çok olması bizleri sevindirdi. Bu birlikteliğinde meyvesini dualarımızla birlikte bugün itibariyle alıyoruz. Cenab-ı Allah hayırlı ve bereketli yağmurlarımızın arkasını devam ettirsin inşallah. Rabbim suya hasret olan toprağı, rahmetiyle doldursun” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ömer coşkun
Ömer coşkun - 7 yıl Önce

Yağar inşAllah

SIRADAKİ HABER