banner249

Tarlada hukuk mücadelesi!

Hukuk fakültesinde okuyan 2. sınıf öğrencisi Bedir Ay, okul masraflarını tarlada beden işçiliği yaparak karşılamaya çalışıyor.

Tarlada hukuk mücadelesi!
banner240

Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi mezunu 21 yaşındaki Bedir Ay, Kıbrıs’ta Hukuk Fakültesi'nde okuyor. 2. sınıf öğrencisi Bedir Ay, tatillerde tarlaya giderek okul masraflarını karşılamaya çalışıyor. Kıbrıs’ta Hukuk Fakültesi okuyan Bedir Ay, Torbalı’ya tatil yapıp dinlenmeye değil çalışmaya geldiğini söyledi. 


Muratbey Mahallesi’nde ikamet eden hukuk fakültesi öğrencisi Ay, boş vakitlerinde tarlaya gidip çalıştığını belirterek “İstediğim bölümü kazanmakta okumak zormuş” dedi. 

“OKUMA İSTEĞİM ARTIYOR” 
İstediği hukuk bölümünü kazanmak için iki yıl YGS ve LYS sınavına hazırlanan Bedir Ay, muradına buruk erdi. Geçen yıl hukuk fakültesini kazanan ve şuan 2. sınıf öğrencisi olan Bedir Ay, okul masraflarını karşılamak için boş zamanlarında tarlada beden işçiliği yapıyor. 

Tarlada gündelik olarak çalışan ve iş ayırımı yapmayan Bedir Ay, “Okulumu bitirmeme iki buçuk yıl kaldı. Bu zorlukları gördükçe okuma isteğim daha da artıyor” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER