banner249

Taraftar çıldırdı 'Şampiyonluk' istiyor

Spor Toto 2. Lig kırmızı grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur karşılaşmasında Süper Lig ekibi Gençlerbirliği’ni 1-0 yenerek üst tura yükseldi.

Taraftar çıldırdı 'Şampiyonluk' istiyor
banner240

Ankara’da oynanan maçta Nazilli Belediyespor’a tur atlatan golü 59. dakikada Tunç Murat Behram kaleye yaklaşık 40 metreden sert bir vuruşla attı. Maça giderken otobüsün arızalanması nedeniyle yolda kalan Nazilli Belediyespor taraftarları maça ikinci yarı girebilirken, maç sonunda Nazilli Belediyesporlu futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. 


Deplasmana gidemeyen Nazillili taraftarlar ise Nazilli Belediye Meydanında toplanarak tur sevincini meşale gösterileriyle yaşadı. Yaklaşık 50 taraftarın soğuk havaya rağmen toplandığı Belediye Meydanı’nda şampiyonluk nağmeleri dillerinden düşmedi. Günler öncesinden ‘tarih tekerrürden ibarettir’ diyen Nazilli taraftarı, Gençlerbirliği'ni 14 yıl önce penaltılarla 5-2 elemeyi hatırlatarak futbolcuların bu başarıyı tekrar yaşatabileceklerini hatırlatırken, muhteşem bir futbol oynayan Nazilli Belediyespor futbolcuları bunu gerçeğe dönüştürerek tarihi tekerrür ettirdi. 

Yaklaşık 1 saat boyunca Belediye Meydanında davul şov yapan Nazilli Belediyespor taraftarları yarında tesislerde takımı ziyaret ederek, tur için teşekkür edeceklerini söyledi. Pazar günü ligin 15. haftasında oynanacak olan Bayrampaşa karşılaşması için de farklı bir organizasyon yapacaklarını dile getiren taraftarlar ‘şampiyonluk’ için inançlarının tam olduğunu dile getirdi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER