banner249

Subaşıoğlu hızlı başladı!

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yeni belediye kuruluşunu kısa sürede tamamladı.

Subaşıoğlu hızlı başladı!
banner240

İki günde meclis toplantılarını ve organlarını belirlendikten sonra vatandaşa hizmet vermek için start veren Subaşıoğlu ve ekibi bu süreci başarıyla tamamladı. 8 aylık dönemde 100 milyon lira olarak belirlenen yatırım bütçesi ile belediyenin kuruluşu gerçekleştirilecek. 


30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından mazbatasını alarak Merkezefendi Belediyesinin kurucu başkanı olarak görevi teslim alan Muhammet Subaşıoğlu, çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Belediye hizmet birimleri çalışmalara başladı.

Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu mazbatayı aldıktan sonra cumartesi pazar demeden çalışarak kadro işlemlerini tamamladı. Emlak, Fen İşleri ve İmar servislerini en kısa sürede faaliyete geçirmeyi hedefleyen Başkan Subaşıoğlu vatandaşların mağdur olmaması için bu hedefini Türkiye’de en hızlı şekilde tamamladı. Birimler kuruldu. Sistem ise hazır. 

Seçim döneminde sunduğu projeler ve halkla kurduğu samimi ilişki ile adından söz ettiren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kazanır kazanmaz çalışmalara başladı. Subaşıoğlu, mesai saatleri dışında bile çalışarak, projelerini hayata geçirmek için çaba sarf ediyor. Subaşıoğlu, ‘’Merkezefendi’yi metropol ilçe yapmaya kararlıyız. Projelerimizi hayata geçirerek potansiyeli olan bu ilçemizi Türkiye’nin yükselen yıldızı haline getireceğiz.’’ dedi. 

Kuruluşunu eski özel idare binasında gerçekleştirilen Merkezefendi Belediyesi’nde Türkiye’de yeni kuruluşu yapılan belediyelerin hiç birinin yapamadığı bir süre de emlak servisi hizmete girdi. İmar Servisi devreye girdi. Vatandaşlar emlak beyanlarını almaya başladılar. Emlak beyan servisi açıldı. Açma ruhsatları ile çalışma son sürat devam ediyor. 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu “Diğer birimlerinin tam olarak faaliyete geçmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Her şey Merkezefendi halkının mutlu olması için. Tam olarak birimler hizmete girinceye kadar kadrolarımız cumartesi pazar demeden çalışacaklar. 

Tüm amacımız insanların mutlu ve huzurlu bir şekilde hizmet alması. Çünkü biz sadece ve sadece hizmetkâr olmaya talip olduk. Bizimle yola çıkan siyasi ve idari kadrolarımızda bizim bu düsturumuzda hareket edecek ve sadece ve sadece hizmet edecektir. Her şey Merkezefendi için” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER