banner249

İnternet medyası açık ara önde!

Denizli İnternet Medyası Derneği (DİMDER) Yönetim Kurulu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret etti. DİMDER Başkanı Erol Uçkan, internet medyasının diğer medya organlarına göre açık ara önde olduğunu söyledi.

İnternet medyası açık ara önde!
banner240

Denizli İnternet Medyası Derneği Başkanı Erol Uçkan ve yönetim kurulu üyeleri, Pamukkale Belediyesi’nin ilk kurucu başkanı seçilen Hüseyin Gürlesin’i ziyaret etti. DİMDER Başkanı Erol Uçkan, milletin 30 Mart günü Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve ekibine önemli bir görev verdiğini hatırlatarak başarı diledi.


İnternet medyasının yeni medya düzeninde önemli bir yere geldiğine dikkat çeken Uçkan, “Toplumlar dünyadaki gelişmeleri en hızlı artık internet medyasından öğreniyor. Teknolojinin gelişmesiyle her geçen gün internet medyasının ulaştığı kitleler de artarak devam ediyor. Denizli’de internet medyasının ulaştığı kitleler diğer medya organlarına göre açık ara önde. Yeni dönemde belediyelerin internet medyasıyla da çalışmasını önemsiyoruz. İnternet medyası bu noktada her zaman belediyelerle çalışmaya hazırdır” dedi. 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de, internet medyasının son yıllarda ciddi bir atak içerisinde olduğunu ifade ederek, “Bizler yeri ve zamanı geldiğinde medyanın her organıyla uyum içerisinde çalışmaya hazırız. İnternet medyasını önemsiyoruz ve yeni dönemde de çalışmaya hazırız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER