banner249

Ayrımcılığımız devam edecek

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığını belirterek, “Kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Ayrımcılığımız devam edecek
banner240

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Başkan Zolan, mesajında şunları söyledi: 'Kadınlara sahip çıkan, kadınların sorunları ile ilgilenen, kadınları toplumun tüm kesimlerinde görmek için çaba harcayan; kadını toplumsal, siyasal, sosyal alanda daha çok söz sahibi yapmak için çalışan bizler, kadınlarımıza toplumun vazgeçilmez birer parçası olduklarını hissettirmek istiyoruz. 


Bu amaçla sosyal politikalar üretmede kadınlarımıza pozitif yönde ayrımcılık yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki aile kurumunun temel taşı‚ değerlerimizin temsilcisi‚ taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınlarımızın‚ hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmaları bu ülkenin kazanımı demektir. 

Toplumun şekillenmesinde büyük rol üstlenen ve toplumun dinamik değerlerini elinde tutan kadınlarımızın daha fazla sosyal hayata katılmaları çağrısını yineleyerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.' 

Başkan Zolan mesajında ayrıca, tüm kadınları Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin ücretsiz düzenleyeceği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine davet etti. Etkinlikler, Dünya Kadınlar Günü'nde Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleşecek ve saat 13:30'da başlayacak.

Kadın Meclisi Halk Oyunları gösterisi, ritim gösterisi, Altın Kadınlara ödül, tiyatro gösterisi, Türk Halk Müziği Korusu konseri, Ressam Gül Pembe Yakın'ın kadın konulu sergisi etkinliklerde yer alıyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER