banner249

Şoförler eğitimden geçti

Manisa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Özel Halk Otobüsleri’nde şoför olarak görev yapanlara yönelik bir seminer düzenledi.

Şoförler eğitimden geçti
banner240

Trafik bilgileri ve psikolojik aktarımların gerçekleştirildiği seminerde şoförlere öfke kontrolü, stresle baş etme ve iletişim becerileri hakkında bilgiler aktarıldı. 


Bütün müdürlükleriyle birlikte büyükşehire adaptasyon sürecinde hızla sona yaklaşan Manisa Belediyesi’nde eğitimler devam ediyor. Son olarak Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Kültür Sitesi Belediye Meclis Salonu’nda Belediye Denetimli Özel Halk Otobüsleri şoförlerine yönelik seminer düzenlendi. 

Seminere konuşmacı olarak Trafik Zabıta Amiri Kurtuluş Yaşayancan, Manisa Belediyesi Aile Danışma Merkezi’nden Psikolog Merve Ateş ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nden Komiser Yardımcısı Engin Alaca katıldı. Yaklaşık 46 şoförün katılım gösterdiği seminerde 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu anlatıldı. 

Ayrıca Manisa Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Çalışma ve Seyrüsefer Yönetmeliği’nin de anlatıldığı seminerde son olarak Psikolog Merve Ateş tarafından öfke kontrolü, stresle baş etme ve iletişim becerileri hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER