banner249

Siz isterseniz olur

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale İlçe belediye başkan adayı Ümit Bahtiyar, Pamukkale’de yaşayan vatandaşların istemediği hiçbir kararın altına imza atmayacaklarını söyledi.

Siz isterseniz olur
banner240

MHP’li Bahtiyar, bir süre önce başlattığı Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) ziyaretlere devam ediyor. Bahtiyar, dün de Oto Doğrultma ve Boyacılar Odası, Otopark İşletmecileri Odası, Fotoğrafçılar Odası, Emlakçılar Odası ve Fırıncılar Odasını ziyaret etti, Sarraflar Odası’nın genel kurul toplantısına katıldı. 


Bahtiyar, ziyaretlerinde STK temsilcileri tarafından ilgiyle karşılanıyor. STK Temsilcilerinin sorunlarını dinleyen Ümit Bahtiyar, çözüm önerileri ve başkan seçilmesi halinde Pamukkale ilçesinde uygulayacağı projeleri anlatıyor. 

BAŞARILAR DİLİYORUM 
Ziyaretlerine seçimlerini tamamlamış meslek odalarından başlamayı tercih ettiğini belirten Bahtiyar, “Öncelikle göreve yeniden seçilmenizden dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum. STK’ları önemsiyoruz. Başkan seçilmemiz halinde tabi ki sizlerin görüş ve önerilerine her zaman başvuracağız. Pamukkale’nin modern, yaşanabilir sorunlarından arınmış bir ilçe olması için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu. 

ÖNCE BÖLGE İNSANININ MEMNUNİYETİ 
30 Mart’ta yapılacak seçimlerde başkan seçilmesi halinde zaman kaybetmeden önce belediyenin yapılanma çalışmalarını tamamlayacaklarını kaydeden Bahtiyar, “Pamukkale Belediyesindeki yapılanma çalışmalarını tamamlar tamamlamaz hemen kolları sıvayarak, projelerimizi uygulamaya koyacağız. Her hangi bir bölgede alacağımız kararları o bölgenin insanlarına soracağız, vatandaşımız isterse olacak. İlçemizde yapacağımız trafik düzenlemelerini vatandaşlarımızın görüşlerini alarak yapacağız. Yani siz isterseniz olacak. Vatandaşımızın istemediği onları rahatsız edebilecek hiçbir kararın altına imza atmayacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER