banner249

Silvan’ın ateşi Ege’ye düştü!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki üç mahallede sürdürülen operasyonda, PKK terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu Muğlalı Jandarma Teğmen Altuğ Pek şehit düştü.

Silvan’ın ateşi Ege’ye düştü!
banner240

Şehit Teğmen'in ailesine Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Muğla İl Jandarma Komutan Yardımcısı Numan Öksüz ve İl Müftüsü Abdurrahman Koçak oğullarının şehit olduğu bilgisini verdi. Menteşe İlçesi Paşapınarı mahallesinde oturan ailenin evine ambulans ve sağlık ekipleri gönderilerek hazır bekletildi. Şehit Teğmen Pek'in ailesinin bulunduğu eve Türk bayrağı asılırken, babası Mehmet ve annesi Fatma Pek gözyaşı döktü. 


Baba Mehmet Pek, oğlunun haziran ayında teğmen olarak Diyarbakır'da göreve başladığını belirterek “Kendisiyle sürekli görüşme imkanımız yoktu. Görev esnasında telefonlarını kapatırdı. En son görüşmemizde iyi olduğunu sürekli operasyonlarda bulunduğunu ve bu nedenle telefonlarının kapalı olduğunu söylemişti. Bugün acı haberini aldık” diye konuştu. 
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu da şehit ailesinin evine gelerek başsağlığı diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER