banner249

Sevgi sel oldu aktı!

Ak Parti Pamukkale Belediye Başkan adayı Hüseyin Gürlesin’in Mehmetçik Mahallesinde gerçekleştirdiği mitingde sevgi sel oldu aktı.

Sevgi sel oldu aktı!
banner240

Yerel seçimlere sayılı günler kala halkla buluşmaya devam eden AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, bu kapsamda Mehmetçik Mahallesindeki mitingde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği ve coşku içerisinde geçen mitinge AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan da katıldı. Yüzlerce vatandaşın ‘Başkan Zolan, Başkan Gürlesin’ tezahüratları eşliğinde başlayan mitingde adaylar seçim süreci ve projelerinden bahsettiler. 


ASLA YALNIZ BIRAKMADIK, BIRAKMAYACAĞIZ 
Sevgi selinin adeta alana sığmadığı mitingde mahalle sakinlerinin ‘Başkan Gürlesin, Pamukkale inlesin’ tezahüratları üzerine konuşan AK Parti Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “30 Mart akşamı sabaha kadar Pamukkale’yi inleteceğiz. Ben, sizlerin sayesinde buna inanıyorum. “Tecrübemiz, bilgi birikimimiz, insanlarla aynı dili konuşmamız Pamukkale’de yeni bir süreci başlatacak. Bugüne kadar yapmış olduğumuz ne varsa, bundan sonra yapacak olduklarımızın başlangıcıdır. Amacımız sadece ve sadece sizlerin hayır dualarını almak. İstiyoruz ve biliniz ki; sizleri asla yalnız bırakmadık, bırakmayacağızda” dedi.

PAMUKKALE BU HİZMETLERLE DAHA DA BÜYÜSÜN 
Değişim ve dönüşümün Denizli kent merkezinde başlatıldığını ve 10 yılda Denizli’nin hak ettiğini aldığını hatırlatan Gürlesin, kent merkezindeki bu değişimin şimdi de Pamukkale’de başlayacağını söyledi. Gürlesin, “Pamukkale, Denizli’nin en büyük sınırlarına sahip ilçelerinden biri. Aynı zamanda Türkiye’deki 22 ilden daha büyük bir ilçe. Pamukkale’yi daha yaşanabilir bir ilçe olması için, kapalı pazaryerleri, kültür merkezleri, halı saha ve gençlerimize yönelik ne varsa yapılmaya hazırlanıyor. 

Turizmde de ciddi yatırımlar ve girişimlerle kente gelen turistlerin Pamukkale’de daha fazla konaklamalarını sağlayacağız. Ayrıca Bağbaşı’nda yapılacak olan teleferikle 1560 rakıma çıkıp Zeytin Yaylası’nın o eşsiz doğal güzellikleriyle buluşacağız. Pamukkale’miz, bu hizmetlerle daha da büyüsün istiyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER