banner249

Serinhisar meydanına kavuşuyor!

Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş’ın seçimlerden önce vaat ettiği Meydan Projesi, hayata geçiyor. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, oybirliğiyle Serinhisar’da 4 bin metrekarelik bir meydan yapılması yönünde karar aldı.

Serinhisar meydanına kavuşuyor!
banner240

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Serinhisarlıları yakından ilgilendiren çok önemli bir karara imza attı. Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, meydanı olmayan Serinhisar’a meydan kazandırılması yönündeki projesini hayata geçirmek için aylar öncesinde kolları sıvadı. Çalışmalarını tamamlayan Kobaş, projeyi Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sundu. İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun projeyi inceleyerek sonuca bağladı.


Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci’nin başkanlık ettiği meclis, Serinhisar’ın çehresini değiştirecek meydan projesini hayata geçirmek için oylamaya sundu. Proje, tüm siyasi partilerin ortak kararı ile meclisten geçmiş oldu. 

Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, meclisin aldığı karardan sonra söz isteyerek, “Bu proje Serinhisarlılar için çok önemli bir projeydi. Çünkü ilçemizde sosyal yaşamın olduğu alan oldukça kısıtlıydı. Bu projeyle vatandaşlarımız yeşil alanında bulunduğu meydanda ailesiyle birlikte vakit geçirebilecek, parkında çocuklarını gezdirebilecek. Tüm Serinhisarlılara hayırlı olsun. Katkı veren tüm meclis üyelerine de ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER