banner249

Serinhisar’ın kabuğunu kırdı!

Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, Serinhisar’ın yıllardan bu yana devam eden Yüksekokul hayalini mutlu sona ulaştırıyor.

Serinhisar’ın kabuğunu kırdı!
banner240

Göreve geldiği günden bu yana Serinhisar’da birçok yeniliğe imza atan Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, yaptığı çalışmalarla hem dikkat çekiyor hem de ilçe halkının taktirini kazanmaya devam ediyor. 


Meydan projesiyle Denizli kamuoyunun beğenisini kazanan Kobaş, şimdi de ilçesinin yıllardan bu yana hayalini yaşadığı Yüksekokul projesini hayata geçiriyor. Kobaş, birçok hissedarın olduğu Yüksekokul arazisi için vatandaşların desteğini alarak 77 dönümlük araziyi satın alarak hemen parselasyon çalışmalarını başlattı. 

Başkan Kobaş, parselasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından hemen inşaata başlayacaklarını ifade ederek, “Bu konu bizim için hayati öneme sahip. Serinhisar’ın kabuğunu bu şekilde kıracağını düşünüyor ve inanıyoruz. Herkesten de bu noktada destek bekliyoruz. 

Serinhisar’ın geri kalmışlık kaderini inşallah değiştiriyoruz. İlçemizin Denizli’de parmakla gösterilen ilçelerden biri olması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Serinhisarlı hemşerilerimiz hizmetlerin en güzeline layık. Halkımızla birlikte her türlü zorluğu aşarak Serinhisar’ı hak ettiği noktaya getireceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER