banner249

Yalı için bakın ne dedi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İstanbul Sarıyer’de 5 katlı yalı aldığı yönündeki haberler hakkında twitter adresinden cevap verdi.

Yalı için bakın ne dedi!
banner240
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, twitter adresinden Sarıyer’deki 5 katlı yalı hakkında mesaj yayınladı. Bakan Zeybekci, twitter adresinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Efendilerinin gece pislik silmek için kullandıkları paçavralarla, yalayıcılarının ürettiği şerefsiz yalanlara cevap vermek bize yakışmaz. 

Ama samimi vatandaşlarımızın tereddütleri için söylüyorum hayatımda vergisi verilmemiş helal olmayan zerre işimiz nefesimiz olmadı. 2002 de ilk 1000 de yer alan, doğrudan 970 dolaylı 2000in üzerinde çalışan kardeşimizin olduğu şirketlerde ortaklığım var. 1994 yılından bu yana şahsi ve şirketlerimiz onlarca defa vergi sıralamasında il 3 de yer aldı. Binlerce yavrumuza burs verdi. 

2004 Mart’tan buyana şirketlerin hiç birisinde yönetim kurulu üyeliğim veya başkanlığı görevim yoktur. Şirketlerin birçok şehirde faaliyetlerinde kullandıkları fabrika, depo, Yönetim binası, temsilcilik, şube gibi mülklerinin olması ihtiyaçtır. Bu ahlaksız haberleri 4-5 Haziran'da ve hatta yıllardan beri yapanlar şimdi efendilerinin talimatıyla zamanın önemine binaen tekrarlıyorlar.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER