banner249

En iyi fotoğrafa ödül!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği (DEFSAD) işbirliğiyle düzenlenen "Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması" başladı.

En iyi fotoğrafa ödül!
banner240

Organizasyon kapsamında, Denizli il sınırları içindeki doğal, tarihi ve kültürel güzellikler ile kentsel ve kırsal yaşamı anlatan kareler yarışacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi ile DEFSAD'ın bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması başladı. Denizli il sınırları içindeki doğal, tarihi ve kültürel güzellikler ile kentsel ve kırsal yaşamın ön plana çıkarılacağı yarışma 3 ayrı kategoride düzenleniyor. 


"Denizli’de Kırsal Yaşam" (Köylerde tarım, hayvancılık, gelenekler, bayramlar, düğünler, evlerde ve sokaklarda yaşam), "Denizli’de Kentsel Yaşam” (Kent içinde, evlerde, çarşı-pazarlarda, eğlence yerlerinde, cadde ve sokaklarda, parklarda ve benzeri yerlerde yaşam) ve "Denizli’de Doğa” (Denizli’nin doğal güzellikleri, gölleri, dağları, çiçekleri, böcekleri, kuşları, ağaçları, yabani hayvanları ve benzeri kentin doğal zenginlikleri) olmak üzere 3 ayrı kategoride düzenlenen yarışmaya isteyen herkesin katılabileceği ifade edilirken, gönderilecek fotoğrafların 2013-2015 yılları içinde Denizli ili ve ilçelerinde veya mahallelerinde çekilmiş olması gerektiği kaydedildi.

FOTOĞRAFLAR ONLİNE GÖNDERİLECEK 
Yarışmaya her kategoride en fazla 4 adet sayısal renkli fotoğraf ile katılabileceği kaydedilirken, eserler yarışmaya sadece www.tfsfonayliyarismalar.org adlı internet adresinden gönderilebilecek. 

Eserlerin gönderilmesi www.tfsfonayliyarismalar.org adresinden, üyelik ve fotoğraf gönderme yönergeleri takip edilerek gerçekleştirilebilecek. Yarışma şartnamesine ise www.denizli.bel.tr/yarisma ve www.tfsfonayliyarismalar.org adresinden ulaşılabilecek. 13 Kasım 2015 saat 23.00'e kadar sürecek yarışmada, sonuçların 19 Kasım 2015'de açıklanacağı, 04 Aralık 2015'de ise sergi ve ödül töreninin yapılacağı açıklandı. 

Yarışma sonucunda her kategorideki birinciye 3.000.00 TL, ikinciye 2.000.00 TL, üçüncüye ise 1.000.00 TL ödül verileceği, 3 adet 750 TL'lik mansiyon ve en fazla 20 adet olmak üzere 150.00 TL'lik sergileme ödülü verileceği belirtildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER