banner249

Şans eseri kurtuldular

İzmir ili Torbalı ilçesine bağlı Karakuyu mahallesinde bir evde yangın çıktı. Çıkan yangında şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Şans eseri kurtuldular
banner240

Müdahale edilen evden 7 tane mutfak tüpü çıkarıldığı bilgisi verildi. Torbalı Karakuyu Mahallesi Kocataş Sokak 6 numaralı evde iki gün önce yangın çıktı. Çıkan yangında şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Yangının çıkmasıyla birlikte telaşlanan mahalle sakinleri Torbalı itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını başka evlere sıçramadan söndürmeyi başardı. Evli ve 2 çocuğu olan ev sahibi Ahmet Tunçdemir (42) olayın şokunu üzerinden atamadı. 


7 TANE MUTFAK TÜPÜ VARDI 
İtfaiye ekiplerinin olaya müdahale etmesi ardından jandarma ekipleri yangınla ilgili tutanak tuttu. Jandarma ekiplerinden alınan bilgilere göre; Evin mutfak kısmında tüpten gaz kaçağıyla başlayan yangın evin odunluğuna sıçradı. Yangın esnasında içeride tahmini olarak 7 mutfak tüpü bulunmaktaydı. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri mutfak tüplerini dışarıya çıkararak büyük bir facianın önüne geçti. Yine olay yeri ile ilgili tutanak tutan jandarma ekiplerinden alınan bilgiler doğrultusunda; yangın çıkan evde 6 bin liralık maddi hasar oluştu. 

“KIZIM, YEMEK YAPARKEN YANGIN ÇIKTI”
Kendisinden alınan bilgilere göre; bir fabrikada asgari ücretle işçi olarak çalışan, 18 yaşında oğlu ve 15 yaşında kızı olan ev sahibi Ahmet Tunçdemir, yaşadığı olayları tek tek anlattı. Tunçdemir, “Evden fabrikaya işe gitmek için çıktım. Aradan biraz zaman geçti ve bir telefon geldi. Komşularımdan biri telefon açıp evimde yangın çıktığını bana haber verdi. O telaşla hemen evin yolunu tuttum. Kızımı hemen dışarı çıkardım. Sonra itfaiye ekipleri gelene kadar yangına müdahale etmeye çalıştım. Kızıma sorduğumda yangının tüpten kaçak yapan gaz sebebiyle çıktığını söyledi. Allah’a şükür çocuklarıma ve eşime bir şey olmadı” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER