banner249

Renault Yeni Clio 4;e tam not

renault’un en yeni ve çok konuşulan modeli yeni clio, denizli basınına tanıtıldı.

Renault Yeni Clio 4;e tam not
banner240
Sadıkoğulları Renault Yetkili Bayisi’nde düzenlenen toplantıya Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin, Sadık Grubu Satış Sonrası Hizmetler Koordinatörü İrfan Cihan Mersin, Sadıkoğulları Otomotiv Satış Müdürü Kamuran Yüksel, Sadıkoğulları Otomotiv Servis Müdürü Yüksel Türkmen katıldı.

Renault Yeni Clio ile ilgili açıklama yapan Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin, yeni Clio’nun otomotiv pazarına hızlı bir giriş yaptığını belirtti. Mersin, Renault’nun tüm modellerinin Euro NCAP çarpışma testinden başarılı sonuçlar aldığını, Yeni Clio’nun da Euro NCAP çarpışma testinden 5 üzerinden 5 yıldız almayı başardığını söyledi.
Denizli’nin 65 yıllık köklü firması olarak otomotiv, akaryakıt, sigorta ve tarım alanlarında her geçen gün artan başarı grafiğine sahip olan Sadık Grubu, Anadolu 500 araştırmasında 2011 yılı ciro büyüklüğüne göre Türkiye’de tüm sektörlerde 101., Türkiye’de otomotiv sektöründe 5., Denizli’de otomotiv ve akaryakıt sektöründe de 1. sırada yer aldı. Mersin, Sadık Grubu olarak sadece otomotiv alanında değil akaryakıt alanında da büyük başarılar elde ettiklerini belirterek, Shell, Total ve Opet olmak üzere 3 akaryakıt istasyonunun yanı sıra toptan akaryakıt dağıtımında da Türkiye’de ilk 3’te yer aldıklarını söyledi.

Sadıkoğulları Otomotiv Satış Müdürü Kamuran Yüksel, Yeni Clio’nun muhteşem bir çıkış yaptığını belirterek, “Renault Yeni Clio ile Denizli yollarında aracı kullanırken herkesin meraklı ve beğeni dolu bakışları ile karşılaşıyoruz ve bu çok güzel bir duygu. Yeni Clio kullanmanın konfor ve rahatlığını hissetmek isteyen herkesi test sürüşü için Sadıkoğulları Renault plazamıza bekliyoruz” dedi.

Sadıkoğulları Otomotiv Teslimat Sorumlusu İhsan Köroğlu, Renault Yeni Clio’yu basın mensuplarına anlatı. Köroğlu, dengeli, dinamik dış tasarımlı yeni Renault Clio’nun parlak siyah bir zemin üzerinde büyük ve dikey Renault logosunu içeren ön tasarımı ile ön plana çıktığını vurguladı. Köroğlu, “Farların alt bölümü krom çerçeveler ve LED farlar ile ön plana çıkıyor. 8 farklı renk seçeneği sunacak olan yeni Clio 4, dinamik iç yapısı ile de iddialı. Pek çok döşeme rengi ve aksesuar seçeneği sunacak Clio 4’te kişiselleştirmeye uygun donanım alternatifleri de olacak. Araçta yeni üç silindirli 900 cc’lik (90 HP) ve 1.2 lt (120 HP) turbo benzinli motorların yanı sıra 1.5 litrelik 90 HP dizel motor seçenekleri var. Bu motorların bir bölümünde Start&Stop sistemi de olacak” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER