banner249

PKK;nın kaçırdığı polis memuru ailesine kavuştu

van'ın Çatak ilçesinde terör örgütünce 1,5 yıl önce kaçırılan ve dün heyete teslim edilen polis memuru nadir Özgen, söke'nin bağarası beldesindeki evinde, ailesi, yakınları ve vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı.

PKK;nın kaçırdığı polis memuru ailesine kavuştu
banner240
Diyarbakır;dan uçakla İzmir Adnan Menderes Havalimanı;na gelen Nadir Özgen, burada kendisini karşılayan Aydın Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım ile Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer ile Söke;nin Bağarası beldesine ulaştı.

Özgen;in içinde bulunduğu aracın evinin bulunduğu sokağa geldiğini fark eden ailesi, yakınları ve komşuları onu alkışlarla karşıladı. Araçtan inen Özgen;e sarılan annesi Müşerref Özgen, ;;Yavrum, canım ciğerim, kokusu güzel çocuğum;; diyerek hasret giderdi.

Duygularının sorulması üzerine Nadir Özgen, ailesine kavuştuğundan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, ;;Yaklaşık 19 ay uzak kaldım. Bu sürede dünyayı ve insanları daha iyi öğrenme fırsatım oldu. Özgürlüğün kıymetini öğrendim. Çok önemli güzel bir şey, çok mutluyum;; diye konuştu. Baba Hidayet Özgen ise ;;Dünyaya yeniden gelmiş gibi olduk, çok mutluyuz;; dedi.Özgen, daha sonra evinde ailesiyle hasret giderdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER