banner249

Pınarkent’e müjdeyi verdi!

Pamukkale Belediyesi, Pınarkent Mahallesi’ne şehir merkezindeki kapalı pazaryerlerini aratmayacak nitelikte kapalı pazaryeri yapımı için çalışmalara başladı.

Pınarkent’e müjdeyi verdi!
banner240

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Abdullah Sevinçli ve Veli Demir’le birlikte Pınarkent’in mevcut pazaryeri ve yapımı planlanan pazaryerinde incelemede bulundu. Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gürlesin Pınarkentlilere bir müjdeyi de verdi. 


Mevcut açık şekildeki pazaryerinin sağlık açısından ve soğuk zincirin bozulmadan ürünün tüketiciye ulaştırılması noktasında ihtiyaca cevap veremediğinin altını çizen Başkan Gürlesin, yakın bir zaman yapımına başlanacak kapalı pazaryeriyle kışın yağmur ve çamurdan, yazın da toz ve rüzgardan vatandaşların kurtulacağını söyledi. 

Pazaryerinin şehir merkezindeki kapalı pazaryeri gibi çok fonksiyonlu olacağını ve oradaki güzelliği aratmayacağını ifade eden Başkan Gürlesin, ‘Pınarkent Mahallesi sakinlerini ve pazarcı esnafımızı kışın yağmur ve çamurdan yazında toz ve rüzgardan kurtaracağız. Kapalı Pazaryeriyle soğuk zincir halkası bozulmadan ürünler tüketiciye ulaşacak.

 Şehir merkezindeki kapalı pazaryerinde ne varsa Pınarkent Mahallesi’ndeki kapalı pazaryerinde de aynısı olacak. Pazaryeri, sadece Pazar günü faaliyet gösteren bir tesis olmayacak. Aynı zamanda haftanın diğer günleri otopark, kurban kesim alanı yeşil alan düzenlemeleriyle çocukların oyun alanı gibi ihtiyaçları da karşılayacak. 

Gün boyu pazarda alış veriş yapan vatandaşlarımızla ve esnafımızla sohbet etme imkanı buldum. Hepsinin ortak dileği sağlıklı bir ortamda alış veriş yapmak. Bizler de bu isteği kısa süre sonra karşılayacağız. Ben şimdiden kapalı pazaryerinin Pınarkent Mahallemiz sakinlerine ve pazarcı esnafına hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER