banner249

PAÜ’lü öğrencilerden örnek davranış

Sosyal sorumluluk projelerinde adını sıkça söz ettiren Pamukkale Üniversitesi İşletme Kulübü öğrencileri Denizli Huzur Evi’ndeki yaşlıları ziyaret ederek onlara moral aşıladı.

PAÜ’lü öğrencilerden örnek davranış
banner240

Her yıl çeşitli sosyal etkinlik projeleriyle gündeme gelen Pamukkale Üniversitesi İşletme Kulübü öğrencileri bu yılda huzur evinde yaşayan sakinleri ziyaret ederek onlara moral verdi.

Giderek gelişen teknolojiyle günlük hayatımız ve alışkanlıklarımız üzerinde yaptığı değişikliklerin hızına ayak uydurmanın zor olduğunu ifade eden Pamukkale Üniversitesi İşletme Kulübü Basın Koordinatörü Feyzi Deniz, “Özellikle yaşlılarımıza hiç zaman ayıramıyoruz. İş dünyasındaki rekabet artık o kadar arttı ki, değil aile büyüklerimize kendimize dahi zaman ayıramaz olduk. Sokaklar koşan insanlarla dolu ama spor için değil iş stresi için bu kadar koşuşturuyorlar. Bizlerde bu koşuşturmaları bırakıp yaşlılarımızı Denizli Huzur Evi’ne gittik. Bizlerde elimize pasta ve yiyeceklerle gittik. Onlarla bol bol sohbet etme fırsatımız oldu, güzel anılar dinledik ve güzel bir anının parçası olduk. Eskiye duydukları özlemi birlikte paylaştık. 
Kesin nedenini bilmemiz bu yaşımızda pek mümkün olmasa da, eskiye duydukları özlemin birkaç nedeni geliyor aklımıza; Kaçımız süslemeli, güzel kokulu bir kağıt üzerine yazılmış mektup aldık değer verdiğimiz birinden? Ya da kaçımız uğraştık beyaz bir kağıda duygularımızı dökmeye? Kendimizi ifade edemediğimiz kaç kağıdı attık çöpe atmak gibi birçok oyunlar oynadık. Bu etkinliği düzenleyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER