banner249

Paramız var!

Sandık görevlilerine yönelik verilen iftar yemeğinde konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Hükümet kurulamazsa hiç kimse merak etmesin bu ülkenin bir seçimi daha kaldırabilecek kadar parası vardır” dedi.

Paramız var!
banner240

AK Parti Denizli Il Başkanı Şahin Tin de konuşmasında, “Güney bölgemizde Uydu, çadır devlet kurulmasına asla izin vermeyeceğiz” dedi. Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl Başkanlığı bu kez sandık görevlilerini iftar yemeğinde bir araya getirdi. 


Daha önce mahalle başkanları ile iftarda buluşan teşkilat, sandık görevleri ile de bir araya geldi. Kültür sitesinde gerçekleşen iftar yemeğinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Il Başkanı Şahin Tin, Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe teşkilat başkanları, yürütme ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. 

En çok oyu alan üç mahalle başkanına plaketlerinin de verildiği gecenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, “Seçimlerde en çok bizler kadar emek verenler sizlersiniz. Allah sizlerden razı olsun” diyerek sandık görevlilerine teşekkür etti. 

SİZLERİN HAKKI ÖDENEMEZ 
7 Haziran seçiminin Türkiye için önemli bir seçim olduğunu hatırlatan Başkan Tin, “Sizler oylarımıza tek tek sahip çıktınız. Sizlerin hakkı ödenemez. Sandığa gerçekten ne kadar iyi sahip çıkarsak AK Partinin oylarının o kadar az zayi olduğunu bir kez daha gördük. Tekrar seçim olacakmış gibi çalışmaya devam edeceğiz. Bugün bir ve beraber olma günüdür” dedi. 

UYDU, ÇADIR DEVLET KURULMASINA ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ
Türkiye’nin çevresinde yaşanan gelişmelere de değinen Başkan Tin, “Ülkemiz ateş çemberinin içinde. Şu güzel ülkemizde barış içinde yaşamanın kıymetini iyi bilmeliyiz. Suriye'de yapılanları hepimiz görüyoruz. Orada bir uydu, çadır devlet kurulmasına asla izin vermeyeceğiz. AK Parti olarak bunun için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan konuşmasında, “Hepimiz can hıraç çalıştık. Tarihimiz bugünden daha iyi olsun. Denizli’mizin geleceğini hep birlikte inşa etmeye devam edeceğiz. Allah sizlerden razı olsun” ifadelerine yer verdi. 

EMEKLERİMİZİ SİZLERE EMANET ETTİK 
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de konuşmasında, “Denizli teşkilatı olarak uyumadan yorulmadan gece gündüz koştuk, çalıştık. Sonunda emeklerimizi sizlere emanet ettik. Denizli olarak ilk kez Türkiye ortalamasına yaklaştık. Keşke daha fazla oy alabilseydik. Seçimin bittiği ilk gece herkes zafer kazanmış gibi açıklamalar yaptı. AK Parti yüzde 41 oldu. Sanki onlar yüzde 42 aldılar da sevindiler. Garip bir havaya girdiler. Sonraki günlerde yavaş yavaş açıklamalarda kendileri de değişmeye başladı” dedi. 

EVCİLİK OYNAR GİBİ HÜKÜMETÇİLİK OYNUYORLAR 
CHP’nin MHP'ye başbakanlık teklifini hatırlatan Bakan Zeybekci, “Züğürt tesellisi ile sanki evcilik oynar gibi hükümetçilik oynuyorlar. Haftaya salı veya çarşamba günü Cumhurbaşkanı hükümet kurma görevini başbakana verecek. İlk tur ziyaretlerinde isteklerini alacak. Türkiye hükümetsiz kalmayacaktır. AK Parti bunun için üzerine düşen görev ne ise yapacaktır. Türkiye’yi hükümetsiz bırakan taraf AK Parti olmayacaktır. Millet iradesinin tahsisi için çalışacağız” dedi. 

MİLLETE GİTMEYE ÇEKİNMEYECEĞİZ 
1 yılda 3 kez seçim yaptığımızı hatırlatan Bakan Zeybekci, “Buna rağmen bütçemiz fazla verdi. Hükümet kurulamazsa hiç kimse merak etmesin bu ülkenin bir seçimi daha kaldırabilecek kadar parası vardır. Biz millete gitmeye çekinmeyeceğiz. Milletin iradesinin rezil olmasına asla izin vermeyeceğiz. Gördüğünüz gibi Yunanistan ekonomisi batmanın eşiğinde” dedi. Konuşmaların ardından 7 Haziran seçimlerinde en çok oyu alan mahalle başkanlarına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve İl Başkanı Şahin Tin tarafından plaketleri verildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER