banner249

Pamukkale teşkilatı göreve hazır

Ak Parti Pamukkale Merkez İlçe Başkanı Hasan Aracı, parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile yönetim kurulu üyelerini basına tanıttı.

Pamukkale teşkilatı göreve hazır
banner240

Ak Parti merkez binasında gerçekleşen basın toplantısına Ak Parti Pamukkale Merkez İlçe Başkanı Hasan Aracı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Yönetim kurulu üyelerini tanıtmak amacıyla toplantı düzenleyen Aracı, konuşmasına Gaziler Günü’nü kutlayarak başladı. 


İçinde bulunduğumuz günü anlamlı kılan; Vatanı ve bayrağı için canları pahasına savaşan şehit ve gazilerimizin aziz emanetlerine sonsuza kadar sahip çıkacaklarını dile getiren Aracı, tüm gazilerimize sonsuz şükranlarını sunarak kendilerine ve ailelerine hayat boyu sağlık, huzur ve mutluluklar dilediğini söyledi. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimize ve aramızdan ayrılan gazilerimizi minnet ve rahmetle andıklarını ifade eden Aracı, “Bugün burada yönetim kurulu üyelerimizi siz değerli basın mensupları ve partililerimize tanıtmak için toplandık. 

Denizlimizin büyümesi, değişmesi ve hızla modernleşmesi için büyükşehir olmak mutlak şarttı. Çok şükür ki Denizlimiz’ de bu güzelliğe kavuştu. Artık Denizli’de ilimizin her köşesinde yaşayan halkımızın hizmetlere daha sağlıklı ve çabuk ulaşabilmesi için olan gücümüzle çalışıp mücadele edeceğiz. Denizli İlimizin Büyükşehir olma mutluluğunu bizlere yaşatan ve bu fırsatı veren öncelikle Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekillerimize, İl başkanımıza ve Büyükşehir belediye başkanımıza minnet ve şükran duygularımızı sizlerin önünde dile getirmek istiyorum” dedi. 

ÇALIŞMALARA BAŞLADIK 
Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte kurulan Pamukkale ilçemizin kurucu ilçe başkanlığı görevine 18 Ağustos 2013 tarihinde atandığını dile getiren Aracı, bu tarihten sonra hızlı bir şekilde öncelikle yönetim kurulunu belirleyerek çalışmalara başladıklarını söyledi. Yönetim kurulu üyelerini birçok kesimden halka rahat bir şekilde ulaşabilecek ve güçlü bir ekip olarak oluşturduklarını ifade eden Aracı, “Bize bu süreçte katkı ve destek veren tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu güçlü ekip ile Pamukkale ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek ilçemizi daha iyi yerle getirmek adına mücadele vereceğiz. Şuanda yanımda bulunan çok değerli Yönetim Kurulum ile; 303 bin nüfusu, 59 mahallesi ile 19 ilden büyük bir ilçe olmanın gururuyla ve içimizde bulunan hizmet aşkıyla çalışmalarımızı yapacak, Türkiye’ye örnek bir İlçe teşkilatı olacağız” dedi. 

Aracı şöyle devam etti, “AK Parti kurulduğu günden bu yana benimsediği hizmet aşkı ile ülkemizi bugünlere taşımıştır. Ve taşımaya da devam edecektir. Bundan sonra bizlerde devraldığımız bu önemli görevi daha iyi yerlere getirmek amacıyla kararlı bir duruş sergileyerek, milletimizle birlikte Ülkemize, Denizlimize ve Pamukkale ilçemize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle bizi bu göreve layık gören bizden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen değerli milletvekillerimize, il başkanımıza, büyükşehir belediye başkanımıza, Ak parti ailesine ve dostlarıma saygı ve şükranlarımı sunuyor, tüm çalışma arkadaşlarıma bu ulvi görevde başarılar diliyorum. Allah utandırmasın.” 

PAMUKKALE TEŞKİLATI YÖNETİM KURULU 
Konuşmasının son kısmında Pamukkale Merkez İlçe Yönetim Kurulundaki isimleri sayan Hasan Aracı tüm çalışma arkadaşlarına başarılar diledi. Pamukkale Merkez İlçe Yönetimi ise şu isimlerden oluştu; Hasan Aracı, Arife Enyüce, Bekir Serdar Mutlubaş, Derviş Dervişoğlu, Erol Tuna, H.İbrahim Kaçar, M.Ali Çelik, Rahmi Başöz, Yücel Güngör, Uğur Gökbel, Halil Pekdemir, Rıza Şahan, Hüseyin Acar, Ahmet Yavuz Peker, İbrahim Oğuz Keskiner, Kübra Ayhan, Mustafa Namlı, Hasan Özkan, Mustafa Ayhan Akbaş, Rahmi Taşdan, Alladdin Temiz, Özlem Ceylan, Burcu Demir, Çağatay Bostancı, İsmail Arısoy, Fatih Kocabey, Mustafa Dilemre, Mutlu Gürkaynak, Melikşah İzmirlioğlu, Ulviye Demirağ.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER