banner249

Biz bu gücün farkındayız!

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, internet medyasının gücünün farkında olduklarını belirterek, “İnternet medyasının hala bir yasasının olmaması basın özgürlüğü ve demokrasi açısından bir eksikliktir” dedi.

Biz bu gücün farkındayız!
banner240

Denizli İnternet Medyası’nın 1. Olağan Genel Kurulu Toplantısı’na yönetim kurulu üyeleriyle beraber sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, internet medyasının önemine değindi. 


Güncel yaşantısında neredeyse tüm haberleri internetten takip ettiğini ifade eden Çavuşoğlu, interneti basın özgürlüğü çerçevesinde en renkli mecra olarak gördüğünü söyledi. 

Dünyanın teknoloji ve bilgiye ulaşmada zirveyi yakalamasına rağmen Türkiye’de internet haberciliğiyle ilgili hala bir yasasının olmamasını eleştiren Çavuşoğlu, internet medyasının basın yasasına dahil olması için her türlü desteği vereceklerini ifade etti. 

Denizli İnternet Medyası Derneği Başkanı Erol Uçkan da, CHP İl Başkanı Çavuşoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine yaptıkları bu sürpriz ziyaret ve destekten dolayı teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER