banner249

Zolan’dan U dönüşü!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iki gün önce Mabel Matiz ve Melike Şahin’in Denizli’de yapacağı konserlerin özel bir şirket tarafından yapılacağını duyurmuştu. Melek Mosso’ya sarılarak destek veren Ak partili Süleymanpaşa Belediye Başkanı görevden alınınca Başkan Zolan, alelacele Denizli’de yapılması planlanan konserleri iptal etti.

Zolan’dan U dönüşü!
banner240

LGBT’lilere yönelik mesajlarıyla gündeme gelen ünlü sanatçı Mabel Matiz ve Melike Şahin’in yurt genelinde planlanan konserleri bir bir iptal ediliyor. Türkiye’nin gündemindeki iki sanatçının Denizli’de düzenleyeceği konserin iptal edilip edilmemesi yönündeki belirsizlik hakkında Başkan Zolan iki gün önce bir tweet atarak konserin özel bir şirket tarafından düzenleneceğini belirterek, konserin iptal edilmediğini duyurmuştu.

GERİ VİTES YAPTI

Başkan Zolan, söz konusu tweetin ardından kamuoyundaki tartışmalara son noktayı koymuştu. Ancak geçtiğimiz günlerde Ak Partili seçmenlere yönelik ünlü sanatçı Melek Mosso’nun tepki toplayan tavrına Ak Partili Süleymanpaşa Belediye Başkanı ünlü sanatçıya sarılarak, gelen eleştirilere adeta meydan okumuştu. Belediye Başkanının görevden alınması gündeme bomba gibi düşünce Başkan Zolan alelacele bir tweet atarak Denizli’de 19-30 Haziran tarihleri arasında planlanan Mabel Matiz ve Melike Şahin konserlerini iptal etti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER