banner249

Ornaz Vadisi yaşam alanı değil ticarethane oldu!

Merkezefendi Belediyesi’nin kurucu başkanı Muhammet Subaşıoğlu döneminde yapılan Ornaz Vadisi, Başkan Şeniz Doğan ile yaşam alanı olmaktan çıktı. 

Ornaz Vadisi yaşam alanı değil ticarethane oldu!
banner240

2014’te Ornaz Vadisi’ni düzenleyen kurucu başkan Muhammet Subaşıoğlu, vadiyi araç girişine kapatmıştı. Denizli’nin en güzel yaşam alanlarından biri olan Ornaz Vadisi, Şeniz Doğan başkanlığında adeta ticarethane olarak işletildi. Ornaz’ı egzoz dumanından ve araç yoğunluğundan uzak tutan Subaşıoğlu, bu uygulamayla büyük taktir toplarken 2019’da göreve gelen Doğan, gelir elde etmek uğruna araçların Ornaz’a girişine izin vererek, doğal alanı egzoz dumanına kurban etti. 

SUBAŞIOĞLU ÜCRETSİZ, DOĞAN ÜCRETLİ HİZMET VERİYOR!
Tek bir ağacın dahi kesilmeden düzenlendiği Ornaz Vadisi’nde Muhammet Subaşıoğlu, doğaya zarar vermezken, Şeniz Doğan göreve gelir gelmez araçları Ornaz Vadisine sokarak hem doğaya egzoz dumanıyla zarar verdi, hem de her geçen araçtan para almaya başladı. 

VATANDAŞ TRAFİKTEN ŞİKAYETÇİ!
Ornaz Vadisi’ne gelen Denizlililer, en çok da araç yoğunluğundan şikayetçi. Otomobillerin piknik alanların neredeyse içine kadar geldiğini söyleyen vatandaşlar, belediyenin buna çözüm bulması gerektiğini ifade ediyor. 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER