banner249

Örki, “İlk hedefimiz Denizli Büyükşehir Belediyesi”

geçtiğimiz hafta başbakan recep tayyip erdoğan’ın katılımıyla il kongresini gerçekleştiren ak parti denizli il teşkilatı, düzenlediği toplantı ile yeni yönetimi tanıttı. il başkanı avni Örki, il yönetimi ve partililer olarak ilk hedeflerinin büyükşehir belediyesi’ni kazanmak olduğunu söyledi.

Örki, “İlk hedefimiz Denizli Büyükşehir Belediyesi”
banner240
AK Parti Denizli İl Teşkilatı tarafından düzenlenen yemekli toplantıda AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, il yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Yeni yönetimle birlikte daha güçlü olduklarını ifade eden Örki, "Yeni yönetimimizde herkesi kucakladığımızı ve hiçbir ayrım yapılmadığı bir kez daha gözler önüne serdik. Yönetimimizde 25-30 yaş arası 16 üyemiz bulunmakta. Bu seçimlerde ilçe başkanlığı, kadın kolları ve gençlik kollarında hizmet veren arkadaşlarımızı da yönetimimize dahil ettik. Amacımız gençlerin önlerini açmak ve herkesi kucaklamaktı. Bunu da bu seçimlerde gerçekleştirdik” dedi.

Amaçlarının siyaseti kaliteli bir hale getirmek olduğunu belirten Örki, “Seçimlerin ardından hemen toplantımızı yaptık ve yeni yönetimimizi kamuoyuna tanıttık. Her kesimden oluşan yeni yönetimimizin asıl amacı halkın siyasetçiye olan güvenini arttırmak ve siyaseti kaliteli bir hale getirmektir. Şu anda önümüzde 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler bulunmakta. Partimizin şimdiki hedefi yerel seçimlere hazırlanmak ve halkımızın desteğini alarak yerel yönetimler ve hizmetler konusunda önemli çalışmalar yaparak büyükşehir belediyesini kazanmaktır. Denizli Büyükşehir olduğunda hizmetlerimiz daha da artacaktır” diye konuştu.

AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nın resmi üye sayısının 65 bin üzerinde olduğunu ve hedeflerinin 101 bin üyeye ulaşmak olduğunu belirten Örki, “Denizli halkımızın bizlerle birlikte bu yolda yürüme isteği bizleri gerçekten mutlu etmektedir. Şu anda 65 bin üzerinde bir üye sayımız bulunmakta ve bunu 101 bin üyeye ulaştırmayı düşünüyoruz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER