banner249

Valilik ;;Twitter;; hesabı açtı

muğla valiliğinin ''twitter'' hesabı açtığı bildirildi.

Valilik ;;Twitter;; hesabı açtı
banner240
Muğla Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, son yıllarda tüm dünya;da olduğu gibi Türkiye;de de artan internet kullanımı ile sosyal medyanın öneminin arttığı belirtildi.

Türkiye;de de yaklaşık 35 milyon civarında internet kullanıcısının sosyal medyayı etkin şekilde kullandığı ifade edilen açıklamada, bu kişilerin bir kısmının zamanlarının büyük kısmını sosyal paylaşım sitelerinde geçirdiği kaydedildi.

İnsanların fikirlerini, fotoğraflarını, eleştirilerini sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile çevrelerine duyurduğu dile getirilen açıklamada, şunlar kaydedildi, ;;Sosyal medya platformları gittikçe daha çok önem kazanmaktadır. Bu doğrultuda Muğla Valiliği dünyada en çok kullanılan sosyal medya kanallarından ;Twitter; üzerinden kullanıcılarla iletişime geçme amacı ile bir hesap oluşturdu. Twitter kullanıcısı olan herkes sayfanın arama kısmında ;muglavalilik; yazarak Muğla Valiliği;nin sayfasına ulaşabilir. Artık Muğla Valiliği ile ilgili gelişmeler Twitter üzerinden takip edilebilir veya isteyen, herhangi bir konuda görüşlerini Twitter sayfası üzerinden yazabilir.;;

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER