banner249

Önce lig sonra transfer

PTT 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, ilk yarının sonuna kadar sadece lige odaklandıklarını, daha sonra transferi düşüneceklerini söyledi.

Önce lig sonra transfer
banner240

Denizlispor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına tesislerinde devam ediyor. Zaman zaman Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy’un da takip ettiği antrenmanlarda futbolcuların hırsı dikkat çekiyor. 


Denizlispor takımının her futbolcusunun son derece yetenekli ve değerli olduğunu belirten Özsoy, "Göreve geldiğimiz günden bu yana takım içindeki birliktelik her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Tam bir kolej takımı olduk. Oyuncularımın göstermiş oldukları performanstan son derece memnunum. 

Şu an için transferi düşünmüyoruz, kafa yormuyoruz. Tüm konsantrasyonumuz kalan lig maçlarımızda. Artık ne transfer ne sakatlıkları konuşmamalıyız. Yatıp kalkıp önümüzdeki maçları düşünüyoruz. Transferi konuşmak istemiyorum. Bu, takıma zarar veriyor. Mevcut arkadaşlarımız ile ligi en iyi yerde bitirmenin çabası içerisinde olacağız. Futbolcularıma güveniyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER