banner249

Nilgün Ök'e kadınlardan tam destek

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, düzenlediği kahvaltı ile Pamukkale ilçesine bağlı olan mahalle temsilcileri ile bir araya geldi.

Nilgün Ök'e kadınlardan tam destek
banner240

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, ziyaretlerine aralıksız olarak devam ediyor. Halkla iç içe olan ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek çözümüne yönelik çalışmalar yapacaklarını kaydeden Ök, Esin Otelde düzenlenen kahvaltıda Pamukkale ilçesine bağlı olan mahalle temsilcileri ile bir araya geldi.


Denizli'de kadın dayanışmasının her geçen gün arttığını kaydeden AK Parti Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, “Yaklaşık 5 yıllık belediyecilik tecrübem var. Belediye'de Emlak İstimlak ve proje Müdürlüğü bana bağlı olan birimler. Ayrıca Araştırma, Geliştirme Komisyonu Başkanlığı yapıyorum. Meclis'de ise yeni kurulan Kadın Erkek eşitliği komisyonunun Başkanlığını da yapıyorum. 

Kadın Erkek eşitliği komisyonunu kuran Türkiye'deki 3.cü il Denizli. Kadınlar için farkındalık yaratmak adına oldukça önemli bir proje. 5 yıllık tecrübemde ustalarım çok iyi idi. Bunu her fırsatta dile getiriyorum ve bu konuda çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Milletvekilimiz Nihat Zeybekci ve Belediye Başkanımız Osman Zolan'dan Belediyecilik başta olmak üzere bir çok şey öğrendim. Ve bu 5 yıl içerisinde halka hizmet etmenin ve halkın mutlu olduğunu görmenin ne denli kutsal bir duygu olduğunu öğrendim. 

Düşünün vatandaşı mutlu edecek bir çalışma hayal ediyorsunuz ve onu projelendirip hayata geçiriyorsunuz. Bu çok gurur verici bir duygu. Sonuç olarak tecrübelerimden yola çıkarak bende Pamukkale Belediye Başkan aday adaylığımı açıkladım. Bu açıklamamda çevremdeki arkadaşlarımın, dostlarımın, ailemin ve özellikle büyüklerimizin büyük desteği oldu. Çünkü ben bu tecrübelerimi Denizli'ye ve halkımıza borçluyum. Borcumu, daha başarılı çalışmalar ve projeleri hayata geçirerek halkımıza ödemem gerekiyor diye düşündüm. 

Ayrıca bu kapsamda kadınlarımızı da düşündüm. Gerçekten bu konuda tecrübe edinmiş bir bayan olarak hemde bir belediyeci olarak görevimi en iyi şekilde yerine getireceğime inandım. Biz hep kadınların siyasette olması gerektiğini ve erkek egemenliğinin kırılması gerektiğini söylüyoruz. Kadınlar için evet siyaset biraz zor çünkü siyaset 7/24. yani 7 gün 24 saat aktif olmanız lazım. 

Erkekler bunu daha kolay başarabiliyorlar çünkü biz kadınlar daha duyarlıyız ve daha çok sorumluluklarımız var. Özellikle sizler elini taşın altına koyanlar ve gönüllü olarak çalışarak bizlere destek olanlarsınız. Ama şunu çok iyi biliyorum hepimiz karşılıksız olarak Denizli'miz için, memleketimiz için mücadele edeceğiz. Kadınlarımızın desteğini almak benim için çok büyük bir güç demek. Bana inanılmaz derece de güç ve moral veriyorsunuz. Çünkü bu bir kadın dayanışması ve kadın birlikteliğidir” dedi. 

Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök yaptığı konuşmanın akabinde kadınlarla birebir sohbet ederek projeleri hakkında bilgiler verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER