banner249

Önce Bayramyeri sonra Tokat Caddesi

Denizli’de son bir ayda meydana gelen iki büyük kazada biri anne karnında olmak üzere 5 kişi öldü, 52 vatandaş da yaralandı. Şimdi herkes üst üste yaşanan kazaların ardından aynı soruyu sormaya başladı. Bu olayların sorumluları kim!

Önce Bayramyeri sonra Tokat Caddesi
banner240

Denizli, Bayramyeri’ndeki patlamanın üzerinden henüz bir ay geçmeden bu kez Bursa Caddesi’nde Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsünün yaptığı kazanının şokunu yaşıyor. Bayramyeri’ndeki patlamada biri anne karnındaki bebek olmak üzere 2 kişi hayatını kaybetmiş 5’i ağır yaralı 35 vatandaşımız da çeşitli yerlerinden yaralanmıştı. Elim kazanın ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Merkezefendi Belediyesi arasında ruhsat krizi çıkmış, olayda ihmalin olup olmadığıyla ilgili belirsizlik hala sürüyor. 


ŞİMDİ BURSA CADDESİ VE 2 ÖLÜ 17 YARALI
Bugün Denizli sabah saatlerinde Tokat Caddesi’nde yaşanan otobüs dehşetiyle güne uyandı. Bayramyeri’ndeki patlamanın ardından henüz 1 ay bile geçmeden yaşanan ikinci büyük kazada bu kez 2 kişi hayatını kaybetti ve yine onlarca kişi yaralandı. 

OTOBÜS KIRMIZI IŞIKTA MI GEÇTİ?
Kazanın ardından sosyal medyada birçok Denizlili, halk otobüslerinin hız sınırını zaman zaman aştıkları yorumunu yaptı. Tokat Caddesi’nde meydana gelen kazanın görüntülerinde de ilk belirlemelere göre otobüsün kırmızı ışıkta geçtiği belirlendi. Şimdi Denizlililer Bayramyeri ve Tokat Caddesi’nde 5 kişinin ölümü ve 52 vatandaşın yaralandığı kazalarda ihmallerin olup olmadığını soruyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER