banner249

O yurt müdürü, bugün toprağa verildi

kredi ve yurtlar kurumu erkek Öğrenci yurdu müdür yardımcısı abdulgani güldez'i makamında kendisine ait tabanca ile ateş ederek öldüren, sonra da intihar eden yurt müdürü ismail işıktaş'ın cenazesi, muğla'da toprağa verildi.

O yurt müdürü, bugün toprağa verildi
banner240
İsmail Işıktaş için Kurşunlu Camisi;nde düzenlenen cenaze törenine Işıktaş;ın eşi Belgin, kızları Burcu ve Beyza ile MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmadar ile yakınları ve vatandaşlar katıldı. Törende zorlukla ayakta durduğu gözlenen Işıktaş;ın eşi ve çocuklarına yakınları destek oldu.

Işıktaş;ın cenazesi, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi. Bu arada olayda yaşamını yitiren Abdulgani Güldez;in cenazesi ise Erzurum;a gönderildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu idari binasında dün, yurt müdürü İsmail Işıktaş, müdür yardımcısı Abdulgani Güldez;i makam odasına giderek kendisine ait ruhsatlı tabanca ile 3 el ateş ederek öldürmüş, sonra da silahı başına çevirip ateş ederek intihar etmişti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER