banner249

5 katlı binanın deposunda yangın

marmaris'te bir apartmanın zemin katında bulunan depoda çıkan yangın, güçlükle söndürüldü. dumandan etkilenen ve baygın halde evinden çıkartılan engelli yaşlı kadın, hastaneye kaldırıldı.

5 katlı binanın deposunda yangın
banner240
Tepe Mahallesi 59. Sokak;taki Kılcı Apartmanı;nın zemin katında bulunan bir mağazaya ait depoda sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bulaşık süngeri, kağıt mendil ve tuvalet kağıdı gibi temizlik malzemelerin bulunduğu depodaki yangın, kısa sürede büyüdü.

Dumanları gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen Marmaris Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangına ilk müdahaleyi yaptı. Bu arada 5 katlı binada oturanlar da tahliye edildi.

Armutalan, Beldibi ve İçmeler belediyelerinin itfaiye ekiplerinin yanı sıra Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü;nün bir arazözü de söndürme çalışmalarına katıldı. Depodan yükselen dumanlar nedeniyle itfaiye erleri yangına müdahalede zaman zaman zorluk yaşadı. Deponun demir parmaklıklarını kesen itfaiyeciler, değişik noktalardan su sıkarak yangını söndürmeye çalıştı. Dumandan etkilenen itfaiyecilere sık sık ayran içirildi.

YAŞLI KADIN KURTARILDI
Bu arada bir mahalle sakini, itfaiye ekiplerine deponun üst katındaki dairede oturan ve konuşamayan engelli bir yaşlı kadının içerde olduğunu bildirdi. İçeri sızan duman nedeniyle baygın vaziyette evde bulunan kadın, zabıta ekipleri tarafından kucaklarına alınarak dışarı çıkarıldı. Yaşlı kadın, 112 Acil Servis ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi;ne kaldırıldı.

Mahallede paniğe neden olan yangın, yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından söndürülebildi. Olay yerine gelen Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar da yangın hakkında görevlilerden bilgi aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER