banner249

Kasım ortasında deniz keyfi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, turistler ile vatandaşlar, Kasım ayının ortasında denize girdi.

Kasım ortasında deniz keyfi
banner240

Türkiye’nin birçok bölgesinde kara kışın etkisini göstermeye başladığı Kasım ayında turizmin gözbebeği Bodrum’da yazdan kalma günler yaşanıyor. Hava sıcaklığının zaman zaman 27 dereceyi bulması ile birlikte az sayıda turist ve Bodrumlular deniz kenarına akın etti. 


Sahil kenarındaki işletmeleri dolduran vatandaşlar güneşli havanın tadını doyasıya çıkardı. Bazı vatandaşlar sıcak havayı fırsat bilip denize girmeyi tercih etti. Güneşli bir güne uyanan Bodrumlular ve turistler denizin sıcak olduğunu ifade etti. Güneşli havayı fırsat bilip güneşlenen Yunus Özlem isimli vatandaş, “Türkiye’nin güney batısında yaz sezonu çok uzun sürüyor. Hava çok güzel, deniz suyu sıcaklığı 23 dereceyi buldu. Deniz çabuk soğumuyor. Fazla denize giren de olmuyor. Sıcak havanın tam tadını şimdi çıkarıyoruz” dedi. 

Denize giren bir bayan ise denizin çok güzel olduğunu belirterek şunları söyledi: “bu aylarda denize girmek çok güzel. Deniz çok sıcak, denize giren çok fazla kimse olmadığından rahat rahat yüzebiliyoruz. Yazdan bir farkı yok, Aralık ayına kadar hava güzel oldukça ben hep girerim denize.” 
Sahil kenarında bulunan birçok esnaf ise güneşli havayı fırsat bilip işletmelerini yeniden açmayı tercih etti. Meteoroloji'den edinilen bilgiye göre, hava sıcaklığının birkaç gün daha normalin üstünde seyredeceği ve güneşli havanın etkisini sürdüreceği öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER